Masia amb terreny en venda               

Característiques de la finca

Recanvis

Vista Nord de la Masia

Descripció general

Casa de pagès catalogada amb terreny de 4 Ha. al municipi de Fígols a la comarca del Berguedà (Barcelona), orientada a S.E, i ubicada sota els Cingles de Vallcebre, gaudeix d'unes vistes impressionants. La masia disposa d'aigua potable del poble de Fígols, llum i línia telefònica, i s'hi arriba per carretera asfaltada fins els darrers 200 mts., que s'accedeix a la masia per pista forestal.
La casa consta de dues parts, l' antiga restaurada i habitable i la nova que resta per acabar. També compte amb dues construccions annexes; una d'elles separada de la masia i l'altre adossada. En aquesta darrera hi trobem: l'aparcament, trasters, porxo i una amplia terrassa amb glorieta.
La situació de la finca i el ràpid accés a través de l'autovia C-16 (Eix del Llobregat-Túnel del Cadí), a més, de les generoses dimensions de la masia, fa que aquesta finca compleixi amb escreix les expectatives més exigents per al desenvolupament de qualsevol tipus d'empresa del sector turístic: hotel, càmping, agroturisme, hípica etc. O senzillament un lloc tranquil per viure i gaudir de la natura.

Superfícies construides

Masia planta baixa: 162 m2
Masia planta primera: 193 m2
Edificació independent planta baixa: 54 m2
Edificació independent planta primera: 54 m2
Edificació annexa planta baixa: 132 m2
Edificació annexa planta primera: 117 m2
Total superfície construida: 712 m2
Recanvis

Plànol finca extret de Sigpac

Característiques del terreny

Finca rústica de 4 ha.(40.000 m2.), de perfil inclinat amb plataformes o feixes planes, de les quals 0.40 ha. les ocupa la zona que envolta el nucli construit i els propis edificis , 0.70 ha. de prat d'herba de pastura i 2.90 ha. restants són de bosc principalment de perennifolis (pi) caducifolis (roure). Al sotabosc hi trobem boix, boix grèvol, arç i altres espècies de plantes arbustives.